הקלות בשימוש היא יתרון נוסף שראוי לציון. השקף הרב פעמי מיועד לאופים בכל רמות המיומנות, מחובבים ועד מקצוענים. הפשטות שלו מעודדת יותר אופים להיכנס לתחום יצירת העוגות הגבוהות, ומנגישה היבט באפייה שנחשב פעם למורכב מדי או מאיים על רבים. עם השקף הרב פעמי, יצירת עוגה גבוהה וישרה כבר אינה משימה מרתיעה אלא מאמץ נגיש ומהנה.
לבסוף, השימוש החוזר בו אינו רק חסכוני אלא גם ידידותי לסביבה, בניגוד לגיליונות אצטט חד פעמיים או חומרים חד פעמיים אחרים, ניתן לנקות את השקף הרב פעמי ולהשתמש בו שוב ושוב לפרויקטים שונים.